Промени в техническия екип на областна администрация-Силистра, ангажиран с материално-техническата подготовка на парламентарните избори, насрочени за 12 май 2013 г.

3/4/2013
 
 
         Със заповед на областния управител Николай Димов, от днес (03.04.2013 г.)  влизат в сила промени в техническия екип на Областна администрация-Силистра, който е ангажиран с материално-техническата подготовка на предсрочните Парламентарни избори, насрочени за 12 май 2013 г.
         Ръководител на техническия екип в администрацията ще бъде областният управител Николай Димов. Той поема функциите от заместника си Алтимир Адамов, който от 4.04.2013 г. излиза в неплатен отпуск, поради ангажименти в предизборната кампания.
            Като член на техническия екип е включена и зам. областният управител Тодора Цонева. Пълният състав на екипа е публикуван на сайта на Областна администрация-Силистра – www.silistra.government.bg , в секция „Парламентарни избори 2013“.
 
            При срещата си с областните управители вчера (02.03.2013 г.),  министър-председателят в служебното правителство Марин Райков е заявил, че не желае сътресения в работата на институциите и това е била и причината, поради която въпреки апелите, които бяха отправени от съответни политически сили, е било взето решение от негова страна - да не се пристъпва към промяна в ръководството на областните администрации.
В този смисъл, областният управител Николай Димов продължава да изпълнява своите функции.