Комисията за защита на личните данни - с поредица от събития в Силистра на 15.05.2012 г.

11/5/2012
 
              На 15 май 2012 г. (вторник), от 10.00 до 17.00 часа, в сградата на Областна администрация-Силистра, Комисията за защита на личните данни ще проведе своето второ от поредица планирани изнесени заседания и консултации.
             Във връзка с честването на 10 години от създаването на Комисията за защита на личните данни, през 2012 година ще бъдат реализирани редица инициативи и мероприятия. На свое заседание Комисията прие решение за провеждане на изнесени заседания в определени областни градове. Съвместно с тях се предвиждат и срещи с областни управители, кметове, представители на големи браншови организации, свързани с обработване на лични данни, брифинги с представители на регионални и кореспонденти на национални медии, както и обучение на администратори на лични данни и приемни за консултации. Първото събитие от този тип успешно бе реализирано през месец март в гр. Плевен.
              Планираните в Силистра, на 15.05. 2012 г. (вторник), събития са:
  • 10.30 часа – Брифинг за представителите на медиите в залата на Областната администрация, който ще се проведе след срещата на председателя – г-жа Венета Шопова и членовете на КЗЛД с областния управител на област Силистра – г-н Николай Димов и кмета на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов, планирана за 10.00 до 10.30 часа;  
  • 11.00 – 12.30 часа – Временна приемна за консултации по приложението на ЗЗЛД за граждани и АЛД в залата на Областната администрация;
  • 14.30 часа – Открито заседание на Комисията за защита на личните данни в сградата на Областната администрация;
 
        14.00 – 17.00 часа – Обучение на администратори на лични данни (представители на областната администрация, общините от областта, регионални структури на министерства и агенции) в залата на Областната администрация.