Областният управител с благодарност към дарители във връзка с проблема с коронаровируса

23/3/2020
Областният управител на област Силистра Ивелин Статев изпрати „Благодарствен адрес“ до личности, фирми и учебно заведение за проявено благородство в условия на извънредно положение в страната във връзка с проблема с коронаровируса. Повод за това са даренията, направени от д-р Тодор Стаматов Тодоров – бизнесмен, областен координатор на ПП ГЕРБ и член на Изпълнителската комисия, на търговците от Силистра Свилен Стоянов, Милена Енчева и Юлиияна Неделчева; на „Силед“ АД и "Централ парк" в град Силистра; на Професионална гимназия по облекло, обслужване и транспорт в град Дулово и на "Джени стил" ЕООД в село Яребица, Дуловско.
 
И още: земеделските кооперации в селата Срацимир и Казимир, както лична лепта на д-р Юлиян Найденов - кмет на община Силистра.

В близките дни и седмици ще продължи събирането на информация за проявена гражданска позиция и съпричастност в трудна за страната ситуация чрез членовете на Областен кризисен щаб, кметовете на общини, медиите и по други канали, вкл. социалните мрежи.
 
Междувременно от община Силистра съобщиха: „Уведомяваме всички, назначени по механизма за лична помощ и лични асистенти, че месечните отчети трябва да бъдат изпратени като прикачен файл на електронен адрес: asistenti@silistra.bg. В информационния център няма да се приемат отчети на хартиен носител“.