Областният управител поканен да участва в Ден на отворени врати във Филиал Силистра на РУ „Ангел Кънчев“

4/4/2019
„Ден на отворени врати“ ще има на 18 април т.г. във Филиал Силистрa на Русенски университет „Ангел Кънчев” (ул. „Албена“ №1), обяви директорът на Филиала доц. д-р Валентин Стоянов.
 
Според програмата, в 14 ч. е предвидено откриване, последвано от посещение на щандовете на участниците в проявата – първа по рода си от няколко години насам, на изложба с експонати на участниците в конкурсите, проведени в рамките на традиционните „Майски празници“ и на „Борса за добри педагогически практики”. Ще има отчитане и на резултатите от своеобразните състезания, както и награждаване на победителите.
 
В 14,30 ч. ще трябва да започне среща на академичното ръководство на Русенски университет „Ангел Кънчев” и на Филиал Силистра, заедно с представители на Областна администрация Силистра, с представители на РУО на МОН Силистра и на образователните институции в областния град и в региона.
 
В 15 ч. е срещата с  представителите на бизнеса от Силистра и региона. Подобна бе проведена преди една година в заседателната зала на Областна администрация, тогава с домакинството на областния управител Ивелин Статев, който е поканен да участва в  Деня на отворените врати, чието закриване е в 15,30 ч., предшествано от посещение в аудитории, учебни зали и лаборатории.