Областният управител участва в редица обществени събития в Силистра

24/10/2017
С участието на областния управител Ивелин Статев и на други гости, сред които и Ирена Сокоолва - областен управител на област Перник, в силистренското село Сребърна бе проведено шестото издание на кулинарния фестивал Гозбите на Добруджа, който е част от Областен културен календар.
 
Близо 200 участници представиха 480 гозби, вкл. от съседна Румъния - от Остров и от Слобозия, къдещо също живеят добруджанци. Проявата част от областния културен календар. Дело е на община Силистра, кметство Сребърна и НЧ Възраждане. На разположение бе и детска работилница.
 
Представителят на държавната власт за област Силистра проведе делова среща със специалната гостенка - г-жа Соколова, в кабинета си в Областна администрация, обсъждайки въпроси по организацията на работата на регионалните съвети за развитие и по други теми от общ интерес.
 
Двамата областни управители бяха и сред участниците в откриването на нова детска площадка в един от районите на Силистра, идея на Жени - ГЕРБ в крайдунавския град, осъществено със средства, събрани от благотворителни събития.