Поздрави на областния управител на Силистра до различни адресати

6/6/2016
 
Областният управител на Силистра Стоян Бонев изпрати поздравителни адреси до различни институции, организатори на национални и международни прояви. По този начин като представител на държавната власт той изрази уважението си към участниците във фестивали, конкурси и първенства.
 
ОДК Силистра бе домакин на 25-ия екофорум „Сребърна“ с  участието на над 100 участници от цялата страна. Представени бяха 28 проекта, а повече от 600 са включилите се в отделните конкурси.
 
В Силистра бяха финалите на областното първенство по футбол за мъже и за юноши младша възраст. Поздравителни адреси до победителя ив двете възрастови групи – футболистите на ФК „Доростол“ с треньор Деян Дечев, както и на останалите отбори, класирали се в призовите четворки – ФК „Вихър“ Любен, ФК „Белица“ Белица и „Лудогорец“ Паисиево (при мъжете); ФК „Червена звезда“ Дулово, „Победа“ Вокил и „Левски“ Главиница (при юношите).
 
„Лайнс клуб Силистра“ проведе в рамките на един ден международен празник за деца с участници от Силистра, Русе, Констанца и Кълъраш, както и благотворителна вечер за талантливите деца на Силистра.
 
Поздравителен адрес на областния управител заслужи и 15-годишният певец от СПИ „Варненци“ Асен Рашков, класиран от зрителите на БиТиВи на четвърто място в телевизионния формат „България търси талант“.
 
Своето положително отношение към певческото изкуство е проявено и с поздравлението до Смесен хор „Седянка“ при НЧ „Доростол“ Силистра, който от много години насам провежда за пръв път благотворителен концерт, за да събере средства, необходими за участие в Международния конкурс „Захари Медникаров“ в град Добрич. Концертът е на 7 юни от 18,30 ч. в салона на община Силистра.