Агенцията по заетостта - чрез EURES България, в сътрудничество с Федералната агенция по труда набира кандидати за работа в селскостопанския сектор на Германия

2/11/2015
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
 
         Агенцията по заетостта - чрез EURES България, в сътрудничество с Федералната агенция по труда набира кандидати за работа в селскостопанския сектор на Германия.
      Търсят се специалисти с професионално образование и опит или с дългогодишен опит по следните професии: специалист в селското стопанство; животновъд - свиневъд; животновъд  - говедовъд; дояч; земеделски помощник; механик на селскостопански машини; професионален шофьор; електротехник; механик на санитарни, отоплителни и климатични инсталации.
      Офертата включва заетост за сезонна работа или на постоянен договор. Работи се 40 часа седмично, като е възможно да се полага и извънреден труд. Кандидатите трябва да имат начални познания по немски език. Работодателят съдейства за намиране на жилище.
       Отговарящите на условията за работа в германското селско стопанство следва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително) на немски език на електронен адрес: alfaagrar@az.government.bg
       Специалистите, които бъдат поканени за интервю, ще бъдат запознати с общите условия на проекта, с работодателите и работните места.
      Интервютата ще се проведат на: 30 ноември в гр.Плевен; 1 декември в гр. Русе;  2 декември в гр. Ямбол; 3 декември в гр. Пловдив. Повече информация кандидатите за работа вГерманиямогат да получат на интернет страницата на Агенцията по заетостта за трудова мобилност http://eures.bg, в секция „Работни места”.
 
30 октомври 2015 г.