Младен Минчев и Венцислав Маринов са новоназначените заместник областни управители на област Силистра

24/9/2014
              Премиерът на Република България проф. Георги Близнашки назначи Младен Русинов Минчев и Венцислав Ников Маринов за заместник областни управители на област Силистра.
          Младен Минчев e роден на 7 април 1980 година в град Тутракан. Средното си образование завършва в Техникум по електротехника „Апостол Арнаудов" в град Русе, а висшето – в УНСС (град София)– специалност „Икономика на кооперациите“ (степен „бакалавър“), във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ – специалност „Финанси" (степен „магистър“) и в РУ „Ангел Кънчев“ – специалност „Право“. Работил е в „МАР-05“ ЕООД в град София като началник „Личен състав“, бил е началник отдел на дирекция „Бюро по труда“ – Тутракан, а от 2012г. насам е представител на Общински съвет – Тутракан в „МБАЛ-Тутракан“ ЕООД. Политически опит: председател на Общински съвет на СДС-Тутракан, председател на Областен съвет на СДС-Силистра, общински съветник в Общински съвет – Тутракан, избран през 2007г., кандидат за народен представител в 41-то и в 42-то НС на Република България.
              Венцислав Ников Маринов е роден на 16.06.1967 г. в град Силистра. Средно образование е завършил в Техникум по автотранспорт – Силистра. Висше – магистър по специалност „Икономика“ в УНСС – град София, и право в РУ „Ангел Кънчев“ – град Русе. Работил е като инспектор в Агенция „Митници“, юрисконсулт в консултантско дружество в Силистра, юрисконсулт към община Силистра, експерт „Политики“ по трансграничен проект на община Силистра.
На снимките: отляво надясно -  Младен Минчев, Венцислав Маринов