Благодарствени адреси на областния управител на Силистра Ивелин Статев до различни институции във връзка с коронавирусаируса

19/5/2020
Благодарствени адреси на областния управител на Силистра Ивелин Статев до различни институции във връзка с коронаровируса.
 
ДО
ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ИНСТИТУЦИИ, АНГАЖИРАНИ С ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА С КОРОНАВИРУСА В ОБЛАСТ СИЛИСТРА
 
Уважаеми госпожи и господа от различни институции, носещи отговорността за спокойствието в област Силистра във връзка с продължилото два месеца извънредно положение в страната, предизвикано от заразата с коронавирус. Благодарим за професионализма на Вас - инспекторите от РЗИ, граничните служители, общопрактикуващите лекари, работещите в структурите на МВР и в общински администрации, които според професионалния си дълг сте все още на „предния фронт“ за решаване на проблема. Благодарност изразяваме и към всички граждани, проявили отговорност, съпричастност и дарителство, за да имаме увереността, че заедно вървим в правилната посока – ликвидирането на опасната вирусна инфекция.
 
ДО
МЕДИЦИТЕ И ПЕРСОНАЛА ОТ МБАЛ СИЛИСТРА АД   
 
Уважаеми госпожи и господа от „Отделение по инфекциозни болести“ при МБАЛ Силистра АД, в продължение на два месеца, а и в момента, Вие сте във фокуса на вниманието на обществеността от област Силистра във връзка с епидемията, предизвикана от коронавируса. Благодарим Ви за всеотдайната работа, д-р Евгени Хинков – началник на отделението, на Вас – медицински служители от ОАИЛ с началник д-р Радослав Неделчев, както и на работещите на различни позиции в най-голямото здравно звено в Силистренския край. 
 
ИВЕЛИН СТАТЕВ, областен управител на област Силистра