От Областна администрация започна посещението в Силистра на зам.-министър на МТСП

5/4/2019
С посещение в кабинета на областния управител на област Силистра Ивелин Статев започна посещението на заместник-министъра на Министерство труда и социалната политика Зорница Русинова. С представителя на държавната власт тя се срещна в присъствието на неговия управленски екип, както и със служители в министерството на високи позиции: Румяна Петкова - изпълнителен директор на АСП, Румяна Михайлова - изпълнителен директор на ИА „ГАТ“, и Драгомир Николов - изпълнителен директор на АЗ. В срещата участва д-р Мария Димитрова – председател на ОбС Силистра и общински председател на ПП ГЕРБ Силистра.
 
В същия ден – 5 април от 14 ч., зам.-министър Русинова ще даде брифинг за журналистите в заседателната зала на Община Силистра на адрес: ул.  „Симеон Велики“ № 33 с участието на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов и на неговия заместник Денка Михайлова, която наблюдава социални ресор.

В 14:30 ч. зам.-министърът ще посети Дом за стари хора Силистра, където ще има работна среща със социални работници и с представители на различните звена към Министерството на труда и социалната политика. В 16:30 ча. г-жа Русинова ще посети Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания на адрес: ул.  „Капитал Кръстев“ № 13.